Mini Cart Washer (MCW-15)
 
De MCW trolleywasmachine is specifiek ontworpen om de trolleywagens van bijvoorbeeld airline- en spoorwegcatering op een roterende draaischijf te wassen, waarbij de karren in positie zijn vergrendeld door beugels met een veermechanisme.
 
Hobart Mini Cart Washer (MCW)

De was-, naspoelsystemen en de uitblaas-messen worden bevestigd aan de zijkanten van de kast om goede resultaten te verzekeren. 
Geconstrueerd om de zwaarste belasting van dag tot dag te kunnen weerstaan, zoals dat voor de catering gebruikelijk is. De MCW is ontworpen om op de vloer te worden geplaatst met inrijddrempels. Optioneel kunnen de droogventilatoren automatisch ca. 20 seconden blazen om bijvoorbeeld servetten enz. af te blazen.
 
Besturing
De trolleywasmachine wordt gecontroleerd door de Protronic III  besturing, die is voorzien van een touchscreen. Bepaalde functies kunnen worden bekeken of worden aangestuurd door dit touchscreen te bedienen. De basis functies, zoals ON/OFF Machine of het openen van de afvoerkleppen, worden in werking gesteld via de 4 functieknoppen.
Het besturingssysteem zit op oogniveau en gemakkelijk afleesbaar. De hygiënische controle is geïntegreerd. Alle temperaturen zijn constant vermeld waardoor de hygiënische parameters in een oogopslag zichtbaar zijn.
 
Capaciteit
- Volledig grote karren 40 stuks/uur
- Half grote karren 80 stuks/uur
 
Voordelen
- compact ontwerp
- geïsoleerde dubbelwandige deuren
- installatie in een bouwkundig verlaagde vloer of op de vloer geplaatst
- frame behuizing en wastank in roestvrijstaal 1.4301
- besturing in roestvrijstaal behuizing IP X5
- optioneel ook als doorrijmodel beschikbaar
- regelbare sproeiers voor een juiste waspositie
- actief droog systeem
- gemakkelijk in onderhoud