HET BETERE OF HET BESTE - DE KEUS IS AAN U!

U wenst alle dagen schone vaat op tafel en zoekt een partner die van aanpakken weet en topprestaties levert?
Dan is HOBART de juiste keuze!

Perfectie is voor ons de basisvereiste van een vaatwasser. Om het hele wasproces nog eenvoudiger en aangenamer te maken, bieden de PROFI- en PREMAX- modellen tal van unieke kenmerken.

UITVOERINGEN

PROFI AMX-A
Het PROFI-model voor het betrouwbaar afwassen van glazen en serviesgoed

PROFI AMXX-A
Het PROFI-model voor het afwassen van sterke vervuilingen bij korte programmatijden. Uitstekend geschikt voor hoge belasting in de horeca en bij verzorgingsbedrijven.

PROFI AMXXR-A
Het PROFI-model voor het afwassen van sterke vervuilingen bij korte programmatijden. Deze machine is extra zuinig door zijn ingebouwde energieopslag en door zijn energieterugwinning uit het afvoerwater. Dit model is uitstekend geschikt voor hoge belasting in de horeca en bij verzorgingsbedrijven.

PROFI AMXXL-A
Het zeer brede PROFI-model voor het betrouwbaar afwassen van bakkers- en slagerskratten, dienbladen en GN-schalen.

PROFI AMXT-A
De PROFI-machine met dubbele wand voor het gelijktijdig afwassen van twee glas- en serviesmanden.

PREMAX AUP-A
Het premium model voor de hoogste eisen aan vaatwasresultaat en voordeligheid. Door de PERMANENT-CLEAN vuil verwijdering is deze machine optimaal geschikt voor de hoogste belastingen en maximale vuilafvoer.

PREMAX AUPL-A
Het extra brede premium model voor het afwassen van grote voorwerpen. Door de PERMANENT-CLEAN vuil verwijdering optimaal geschikt voor sterk vervuilde GN-schalen, slagerskratten of gebruiksvoorwerpen bij een tegelijkertijd maximale belasting.

PREMAX AUPT-A
Het premium model met dubbele capaciteit voor het gelijktijdig afwassen van twee manden. Door de PERMANENT-CLEAN  vuil verwijdering is de machine bij uitstek geschikt voor glaswerk en porselein ook bij hoogste belasting en maximale vervuiling.