Get Adobe Flash player
 
Horeca
 
Professionele vaatwassers
 
De horecabranche en Hobart Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor o.a. hotels, restaurants, cateringbedrijven en lunchrooms geldt dat grootkeukenapparatuur een belangrijk onderdeel is van een goede bedrijfsvoering.
 
Zelfs in de kleinste horeca keuken moet snel en efficiënt gewerkt kunnen worden, dus de routing is erg belangrijk. Door de eenvoudige bediening van onze professionele vaatwassers, kook-, en bereidingsapparatuur begrijpt uw personeel in korte tijd hoe een machine werkt. Dus dat betekent geen tijdverlies, zelfs niet bij de inzet van tijdelijk personeel.
 
Daarnaast is het eveneens belangrijk dat u met betrouwbare horeca keuken apparatuur werkt, die een bijdrage levert aan de verbetering van het milieu én voordeel brengt aan uw portemonnee.
 
Hobart Nederland heeft, naast kwalitatief hoogwaardige grootkeukenapparatuur, 7 dagen per week een 24-uurs service, waardoor in geval van een storing het probleem snel kan worden opgelost. Hierdoor wordt de continuïteit in uw bedrijf gewaarborgd.
Afspraak maken
Offerte aanvragen
Referenties
Restaurant in 't Groene Woud "de afwas gebeurt nu zoals ik het wil hebben" (PREMAX CP-ES-A)
Schouwburg Musis Sacrum wast sinds 2009 met de PREMAX AUP doorschuif vaatwasmachine.
Praktijkfoto's  
Overige documentatie NVLG Alg. Voorwaarden