Over Hobart Nederland
 
Kantoor Hobart Nederland in WoerdenOplossingen op maat
Als leverancier en fabrikant van duurzame en functionele apparatuur voor vaatwassen, koken, bereiden en koelen, beschikt Hobart Nederland BV over alle benodigde specialistische kennis om relaties vakkundig te adviseren en altijd een oplossing op maat te bieden.
 
Kracht van meedenken
Wij zijn als specialist een veelzijdig partner met de hoogste mate van klantgerichtheid. Meedenken vanuit de klantsituatie vormt te allen tijde het uitgangspunt om te komen tot de best mogelijke oplossing.
 
Wens van de klant centraal
Alle innovaties voeren wij door na gedegen onderzoek naar de klantbehoefte; de wens van de klant staat altijd centraal. In eigen fabrieken in Duitsland, Amerika, Frankrijk en Engeland ontwikkelen wij onze duurzame, functionele keukenapparatuur.
 


Hobart Nederland is lid van de NVLG Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeukenapparatuur (NVLG)
Hobart Nederland is lid van de NVLG.

De Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeukenapparatuur (NVLG) vertegenwoordigt fabrieken, importeurs, projectbedrijven en servicebedrijven op het gebied van grootkeukenapparatuur die actief zijn op de Nederlandse markt. In de brancheorganisatie voor grootkeukenapparatuur zijn ca 50 bedrijven verenigd.

De NVLG staat voor kwaliteit en hanteert daarvoor een keurmerk. Om het keurmerk te verkrijgen dient een NVLG-lid te voldoen aan een aantal kwaliteitscriteria. Deze zorgen ervoor dat betrouwbaarheid, deskundigheid en servicegerichtheid voor de eindgebruiker worden gewaarborgd.

NVLG keurmerk 


NVKL: Brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek
Hobart Nederland is lid van de NVKL.

NVKL is de Nederlandse vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling. Zowel leveranciers als installateurs zijn erbij aangesloten. Dus bent u op zoek naar een erkende installateur, wilt u een professionele klimaatinstallatie, een professionele koeling of een airco kopen of heeft u tips nodig voor energiebesparing in huis of op kantoor, dan bent u bij de leden van de NVKL aan het juiste adres.

De NVKL representeert ruim 400 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling en airconditioning.