Star Award 2017 17-04-2017

Hobart ontvangt 'STAR AWARD 2017'

• Het efficiëncy concept van de Hobart transportband vaatwasmachines heeft een hoog besparingspotentieel
• De reducering in luchtafvoer zorgt ervoor dat een separate afzuigkap overbodig is
• Erkende award: Meer dan 4.000 gebruikers hebben deelgenomen aan de beoordelingen

Hamburg / Offenburg
- Het nieuwe efficiëncy concept van de HOBART transportband vaatwasmachines heeft de zilveren 'STAR AWARD 2017' in de categorie innovation gewonnen.

Elk jaar tijdens het internorga evenement worden de 'Top Hotel' awards voor de beste producten uitgereikt, die worden toegepast in de hotelbranche. Het efficiëncy concept van de HOBART transportbandvaatwasmachines heeft de jury overtuigd vanwege het economische voordeel dat behaald kan worden. De geoptimaliseerde eenvoudige reiniging, de verminderde luchtafvoer en het verbeterde droogmanagement zorgen voor een significante verlaging van de operationele kosten en het voorkomt onnodig energieverlies. De reducering van de luchtafvoer zorgt er zelfs voor dat een separate afzuigkap niet meer benodigd is.

Manfred Kohler, director Warewash Sales (Germany-Austria-Switzerland), is erg opgetogen over het winnen van deze award. "Het moge duidelijk zijn dat we zeer trots zijn op het wederom winnen van deze prestigieuze award. Het geeft een goed gevoel dat het harde werken wordt beloond. Het geeft aan dat we door moeten gaan met onze visie om de vaatwasmachines nog economischer en efficiënter te maken.''

In de hotel trade is de STAR AWARD een zeer belangrijke prijs. Meer dan 100 bedrijven uit de sectoren food, non-food en services hebben hun producten ingeschreven om te kunnen strijden in één van de 14 categoriën. (design, services, efficiency, food & beverage, flexibility, food concept, innovation, non-food, online, technology, usability, sales promotion, wellness, economic efficiency)
Slechts drie producten per categorie bereikten de finale, waarvoor meer dan 4.000 personen hun stem hebben uitgebracht.