Hobart wederom "Best of Market'' 29-03-2017

Offenburg - Hobart is net als voorgaande jaren eerste geworden in de categorie professioneel vaatwassen, zo werd bekend gemaakt tijdens de toonaangevende Internorga horecabeurs in Hamburg.

Voor deze award waren de toonaangevende bedrijven uit de sector genomineerd. Hobart is de duidelijke winnaar op het gebied van vaatwassen. De leverancier van professionele vaatwasmachines, alsook professioneel bereidings- en kookapparatuur is hiermee voor het zesde jaar op rij de winnaar van de "Best of Market" award. 

"Het winnen van deze prijs maakt ons zeer trots. Het bewijst dat klanten onze innovatieve focus waarderen en waarde hechten aan technologische optimalisatie. Verder benadrukt het dat kwalitatieve producten, betrouwbare service en een excellente prijs/kwaliteitsverhouding van toegevoegde waarde zijn en de key factoren zijn voor onze successen", aldus Manfred Kohler, Director warewash sales (Germany-Austria-Switzerland)

Jury bestaande uit experts gaat voor kwaliteit, service en een excellente prijs/kwaliteitsverhouding.

De jury bestaat uit geroemde chef-koks, operationeel managers of eigenaren van verschillende horecabedrijven. Daarnaast hebben klanten de genomineerden bedrijven beoordeeld op kwaliteit, service en prijs/kwaliteitsverhouding. Meer dan 1000 lezers van de vakbladen 'BVmanager', 'frst class', '24 stunden gastlichkeit' en de 'street FOODbusiness' hebben op basis van hun recente ervaringen hun mening gegeven. Deze award wordt gezien als één van de belangrijkste beoordelingen in de sector voor professioneel vaatwassen.