De 50.000ste AMX/AUP 19-05-2017

Doorschuif vaatwasmachine nummer 50.000 rolt van de band in Offenburg.

• PREMAX & PROFI serie: Een unieke succesvolle geschiedenis, gekenmerkt door innovaties en features
• Significatie reductie van het waterverbruik door de jaren heen, naar slechts 1,4 liter per wasbeurt vandaag de dag. Hiermee is het de zuinigste machine op de markt.

Offenburg - Begin maart 2008 werd de prodcutie van de eerste serie PROFI & PREMAX doorschuif vaatwasmachines opgestart. Vandaag kwam de 50.000 ste vaatwasmachine van de productielijn. Naast een aantal basismodellen levert Hobart een brede keus aan PROFI & PREMAX machines welke zijn uitgerust met innovaties en verschillende features. Alles op basis van een negen jarig succesverhaal. In deze jaren is de doorschuif vaatwasmachine het vlaggenschip geworden van Hobart in het segment "kleinere vaatwasmachines''. Het betekent dat Hobart marktleider is in het sectoren catering, restaurant & hotel!

''Met trots kunnen we terugkijken op een extreem succesvol tijdperk van onze doorschuif vaatwasmachine. Daarbij zijn we zeer blij met de constante en continue kwaliteit en ontwikkeling van ons product. We kijken ernaar uit om nog meer innovaties toe te passen die nu al in de pijpleiding zitten. Hiermee zullen we ook in de toekomst onze leiderschap in innovativiteit behouden en zelfs uitbreiden'', aldus Dietrich Berner, manager productie in Offenburg.

Excellent wasresultaat met een laag waterverbruik

Een laag waterverbruik en korte wasprogramma's zijn belangrijke factoren om kosten en tijd te besparen. Tien jaar geleden verbruikte de Hobart doorschuif vaatwasmachine gemiddeld 3,2 liter water per wasbeurt, met het nieuwe model kunnen we dat vandaag de dag met slechts 1,4 liter. Hiermee is het absoluut de meest zuinige doorschuifvaatwasmachine op de markt.