Hobart is “Manufacturer of the Year” 02-05-2017

Hobart, de wereldwijde marktleider en vooruitlopende innovator op het gebied van professionele vaatwas oplossingen heeft de prestigieuze FCSI award "manufacturer of the year" ontvangen.

Eens per jaar komen de belangrijkste consultants ter wereld voor professionele keukeninrichting van de catering, restaurant- en hotelsector bijeen. Meer dan 200 top-class specialisten waren in april dit jaar aanwezig in het Melia hotel in Wenen. De belangrijkste onderwerpen van de conferentie gingen over voeding en de gastvrijheid van de toekomst. Tijdens de conferentie ontving Hobart een prachtige onderscheiding: voor de komende twee jaar heeft het bedrijf uit Offenburg de titel "Manufacturer of the year".

De onderscheiding is o.a. gebaseerd op de nieuwe generatie Hobart transportband vaatwasmachines FTPi en FTNi, welke onderdeel zijn van de PROFI en PREMAX serie. Deze modellen zijn voorzien van het wereldwijd unieke en innovatieve twinLINE organisatie systeem, dat een optimale efficiëntie biedt in een zo klein mogelijke ruimte. Concreet is de machine in staat om tegelijkertijd met de algemene vaat ook de dienbladen af te wassen op een apart spoor in de machine, zonder daarbij meer water en/of energie te verbruiken. De voordelen zijn 30% tijdsbesparing, maximale flexibiliteit en een hogere efficiëntie. Het Hobart ''efficiëncy concept'' is een ander belangrijk kenmerk. Het verlaagt de operationele kosen en vermindert de uitstoot van stoom aan de ruimte. Hierdoor is een afzuigkap niet meer noodzakelijk. Uiteraard blijft het wasresultaat gegarandeerd optimaal.

Stefan Festerling, Sales manager Zuid Duitsland/ Oostenrijk, nam in Wenen de award in ontvangst. Hij was verheugd met de eer: ''We zijn extreem trots en blij met de beloning voor ons harde werken''.

De FCSI is een associatie van gespecialiseerde planners en consultants voor professionele keukentechnologie over de gehele wereld. Vandaar dat deze leidende experts weten wat benodigd is in de praktijk.